2 silliä
1 punasipuli
1 porkkana
1 dl sokeria
1 dl etikkaa
1 dl vettä
10 mauste/mustapippuria
1 tl sinapinsiemeniä
1 laakerinlehti
(ja nämähän on vain osviittana, voit käyttää mitä vaan: valko-,
rosepippuria, paprikaa, neilikkaa, perus sipulia, ruohosipulia, tilliä)
Liota sillejä pari tuntia kylmässä vedessä liian suolan poistamiseksi (tai
käytä matjessilliä :)) jonka suola on valmiiksi sopiva. Kiehauta vesi ja
sokeri, anna jäähtyä kunnolla. Lisää liemeen etikka. Pienistä sipuli ja
porkkana, lado purkkiin kerroksittain porkkana, sipuli, silli, porkkana,
sipuli, silli, päällimmäiseksi kuitenkin sipuli tai porkkana. Ai niin ja
pippurit, sinapinsiemenet ja laakerin lehti johonkin sinne tänne, (tai sitten
päälle, kun luet ohjeen uudelleen, että voi pentele, ne unohtu). Sitten
lisätään liemi ja maltillista pyörittelyä, että liemi varmaan on joka välissä.
Anna tekeentyä kylmässä pari päivää ja syö pois!
(Kuva on otettu ennen liemen lisäämistä)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos palautteestasi!